Haberler

Kargı'da Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Çorum’un Kargı Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Çorum'un Kargı Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Amatör, eşli ve ileri düzey olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılan ve 60 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, ilçede yıllardır masa tenisi oynandığını belirterek, "Turnuvaya katılım yaş grubuna da bakıldığında genelde orta yaş üstünün katılım sayısının daha fazla olduğu görülüyor. Biz bu spora gençlerimizin ilgisini çekmek için uğraşıyoruz" dedi.

Belediye hizmet binası giriş katına tenis masaları yerleştireceklerini açıklayan Başkan Şen, mesai saatlerinde halkın hizmetine sunmayı planladıklarını dile getirdi. Şen, ayrıca masa tenisi turnuvalarını yılda iki kez yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ünsal Güldemir de, turnuvaya olan ilgiden memnun olduğunu belirterek, belediyesinin de desteği ile halkın spora yönelmesi ve boş zamanlarını daha verimli geçirmesi konusunda bu turnuvayı düzenlediklerini ifade etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Şen Çorum Kargı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title