Haberler

Kargı'da 19 Mayıs Etkinlikleri

ÇORUM (İHA) – Çorum’un Kargı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

ÇORUM (İHA) – Çorum'un Kargı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Program ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Hükümet Konağı önünde bulanan Atatürk anıtına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü adına Metin Küçükaydın tarafından çelenk sunuldu. Anma Törenine, Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, İlçe Garnizon Komutanı J. Üst. Teğ. Süleyman Erden, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Emniyet Amiri Fatih Ertekin, kurum müdürleri, askeri ve emniyet personeli ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından program ilçe stadında devam etti. İlk olarak okullar arasında yapılan futbol turnuvasının şampiyonluk maçı oynandı. Protokol üyelerinin de izlediği Fen Lisesi, Hacı Hamza Çok Programlı Lisesi maçında şampiyon Kargı Fen Lisesi oldu. Oynanan maçın ardından da atletizm yarışmaları yapıldı.

Programın sonunda protokol üyeleri, futbol turnuvası ile çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdiler. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

19 Mayıs Çorum Kargı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title