Haberler

Kargı Belediyesi'nden İftar

Kargı Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.

Kargı Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.

Kültür Sitesi'nde verilen iftar yemeğine Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Çorum eski milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Rumi Bekiroğlu, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İftarda bir konuşma yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 10 Ağustos tarihinin bir dönüm noktası olduğunu belirterek, bugünde Türk demokrasi tarihinde ilk kez cumhurun reisini kendisinin seçeceğini söyledi.

Türkiye'de istikrarın devam etmesi ve dünyanın ilk on ekonomisine girmesi için seçimlerin büyük bir önem arz ettiğini dile getiren Ceylan, "Türkiye coğrafyasının her bir metre karesinde yaşayan vatandaşlarımızın, Başkabanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vefa borcu var. Türkiye'nin her yerinde yol çalışmaları ve yatırımlar var. Bu yapılan yeniliklerden tüm partili partisiz herkes yararlanıyor. Bu yeniliklerin tek bir mimarı var ve bu mimarı taraflı tarafız herkes kabul ediyor oda Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizim milletimiz vefalıdır. Kendisine yapılan iyiliği asla unutmaz. Buradan tüm siyasi partililere sesleniyorum. CHP'li, MHP'li tüm kardeşlerimize sesleniyorum. Oyunu genel seçimlerde hangi partiye vermiş olursa olsun,12 yıldır Türkiye'nin değişim ve dönüşümünden kendileri yararlanıyorlarsa, hayat standartları yükseliyorsa bunu Recep Tayyip Erdoğana borçlular. Bu vefa borcunu 10 Ağustos günü Türk milleti ödeyecek ve genel başkanımız, başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı olacaktır" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Çorum Kargı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title