Haberler

Kargalar Yol Kesti

Güncelleme:

Muş'un Serinova beldesi yakınlarında karayolu çevresinde toplananan kargalar sürücülere zor anlar yaşattı.

Akıllı hareketleri ile çoğu zaman insanları şaşkına çeviren kargalar bu sefer de Muş'un Serinova beldesinde resmen yol kesti.

Muş'un Serinova beldesi yakınlarında karayolu çevresinde toplananan kargalar sürücülere zor anlar yaşatırken, ovadaki toplu görüntüleri ise farklı bir manzara ortaya çıkardı.

Muş Ovası Serinova beldesi çevresinde toplanan yüzlerde karga, görenleri şaşırtıyor. Karayolunu da kaplayan kargalar sürücülerin geçişini güçleştiriyor. Araçların gelişi ile yoldan toplu halde kaçışan kargalar daha sonra yeniden yola iniyor.

Kargaların neden bu bölgede özellikle toplandığı ise bilinmiyor. Ancak kaydedilen görüntülerde yüzlerce karganın aynı yerde toplandığı görülüyor.

Görüntülerin kaydedilmesinin ardından Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri konu ile ilgili araştırma yapmaya başladı. İnsanlardan da pek korkmadığı bilinen kargaların bölgede bulunan bazı bitkileri yemek için geldiği tahmin ediliyor ancak kesin sebep henüz bilinmiyor. Ayrıca hayvanların özellikle yol etrafında toplanması ilginç görünüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serinova Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title