Haberler

Karesi Ziraat Odası Başkanlığına Cihat Şimşek Aday Oldu

Güncelleme:

Balıkesir Karesi Ziraat Odasının 1 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan olağan genel kurul öncesi Başkan adayı Cahit Şimşek ziyaretlerini sürdürüyor.

Balıkesir Karesi Ziraat Odası Başkan adayı Cihat Şimşek, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayvaz ziyaret etti. Başkan adayı Şimşek, başkanlık için çıktıları bu yolun Balıkesir için bir yenilik olacağını ifade ederek "Tabandan istek gelmedikçe insanlar aday olmuyor" dedi.

Balıkesir Karesi Ziraat Odasının 1 Şubat 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan olağan genel kurul öncesi Başkan adayı Cahit Şimşek tüm hızıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan adayı Şimşek, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayvaz'a gerçekleştirdiği ziyarette seçimle ilgili görüşlerini dile getirerek "Esnafımızın ihtiyaçlarını karşılayan bir odamızın başkanısınız. Ama bizim için en önemlisi tarımı ve hayvancılığı bilen hala içinde olan birisi olarak ve aday olduğumuz odamızın delegesi olarak tüm arkadaşlarımızla sizi ziyaret etmek istedik. Balıkesir tarımın başkenti, Türkiye'yi doyuran il diye her tarafta övünç kaynağımız. Bu övünç kaynağında daha iyi şeyler yapabilmek için halis niyetlerle, niyeti hayır olan arkadaşlarla bir kutlu yola çıktık, bu konuda da bütün delegeleri tek tek ziyaret ediyoruz, desteklerini talep ediyoruz. Allah bu hayırlı yolda hayırlısı neyse onla karşılaştırsın. Bu yol Balıkesir için bir yenilik. İnsanlar kendi başına aday olamıyor. Tabandan bu işi yapan, bu işin çilesini çeken, her gün tarım ve hayvancılıkla uğraşan insanlardan talep gelmediği sürece de ne benim, nede bir başka arkadaşımın kalkıp kendi başına aday olması söz konusu olamaz, hiç bir zamanda olmamıştır. Bu tüm meslek dallarında da aynıdır. Tabandaki bu işi yapan insanlardan gelen yoğun talep üzerine millet bir değişiklik istiyor. Mevcut yönetime de saygı duyuyoruz, uzun yıllardan beri başkanımız. Özellikle kendisini üzecek, kıracak gönlüne her hangi bir şey düşürecek bütün kelimelerden ve cümlelerden uzak duruyoruz. Halada başkanımız Pazar gününe kadar. Seçimlerde insanlar birbirlerine kırıcı olmadan, birbirlerini kucakladıkları düğün havasında geçirdikleri bir atmosfer yaşayalım istiyoruz. Allah öyle bir seçim geçirmemizi nasip eder, bu niyetlerle yola çıktık. Allah hayırlısını versin. Balıkesir'in ziraatı, tarımı ve hayvancılığı için hayırlısı neyse o olsun istiyoruz"dedi.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayvaz kapılarının herkese açık olduğunu ifade ederek "Kapımız her zaman herkesi açıktır. Burasının hizmet kapısı olduğu, bütün kooperatiflerin, odaların, kamu kurumlarına dahil olan yerlerin başında geçici olarak duran bizler bu kapıyı açık tutmazsak, tabi bazı yerlerde zaman geldiğinde nöbet değişimi olur. Sen beni yıktın, ben seni yıktım ile yola çıkarsak kimse kimseyi yıkamaz. Esnaflığın yanında hayvancılıkla da uğraşıyoruz. Bütün işlerde olduğu gibi hayvancılıkta da zorluk var. Çıktığınız yol sizinde dediğiniz gibi kutsal bir yol. Size ve arkadaşlarınıza bu yolda başarılar diliyorum"şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title