Haberler

Karesi'den Ahmet Şerif İzgören Semineri

Güncelleme:

Karesi, bilgi için kapıları açtı

Karesi Belediyesi'nce düzenlenen Ahmet Şerif İzgören'in Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak konulu seminerini yaklaşık bin kişi takip etti. Vatandaşlar salonda oturacak yer bulamayınca sahne ve sahnenin önüne oturarak 1,5 saat boyunca İzgören'i dinledi.

Karesi Belediyesi tarafından düzenlenen, kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören'in "Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak" konulu semineri Karesi AVM'de yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kendisini dinlemek için salona gelen ancak yer bulamayan kişileri de sahnenin önüne ve sahne üzerine oturtan Ahmet Şerif İzgören, yaklaşık 2 saat süren seminerde girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hoşgörü değerlerini vurgularken, yaşanmış hikayeler eşliğinde başarıya giden yolu anlattı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın eşi Mehtap Yılmaz ve Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı'nın da katıldığı seminerin sonunda Ahmet Şerif İzgören kitaplarını da imzaladı.

BAŞARININ ANAHTARI

Her şeyin hayal kurmakla başladığını ifade eden Ahmet Şerif İzgören, "Sonra kendini fark etmek, niyet etmek, hedef koymak ve odaklanmak gerekir. İnsan vardır, dokunduğu şeye değer katar, insan vardır, dokunduğu şeye değer kaybettirir. Hayatınıza değer katıp katmamak sizin elinizdedir. Bunun için yaptığınız her işe kalite katmalısınız. Ancak ülkemizde işine kalite katanlar çok az. Bu nedenle işinizi kaliteli yaparsanız mutlaka fark edilir ve emeğinizin karşılığını alırsınız. Yaptığınız işte hedefe değil, işinize odaklanacaksınız, işte o zaman başarı sizin olur. Ne iş yapacaksanız yapın yaptığınız işte bir nedeniniz olmalı ve yapacağınız işin hayalini kuracaksınız. İşinizde başarılı olmanız için iş kalitesi, girişimcilik ve dürüstlük elbette ki çok önemlidir. Ancak bu değerlere vatan sevgisi ve hoşgörüyü de eklemelisiniz. İnsanları eleştirmeyi bırakın, yapacağınız işi tutkuyla yapın. Hayatta bir nedeniniz varsa başarılı olursunuz. Dünyaya açık gözle bakın" şeklinde konuştu.

Yaklaşık 2 saatlik seminerin sonunda plaketini Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı'dan alan Ahmet Şerif İzgören, "Karesi Belediyesi, bilgi içeriye girsin diye tüm kapıları sonuna kadar açtı. Karesi Belediyesi'nin sayesinde burada 1,5 saat geçirmedik, bilgiyle dolu bin 500 saat geçirdik.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Şerif İzgören Mehtap Yılmaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title