Haberler

Karesi'de Halk Günü

Güncelleme:

Başkan Yılmaz, halk gününde vatandaşları ağırladı

Halk gününde sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları makamında ağırlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Birlikte yönetim modeliyle Karesi'nin yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Üreten, genç bir Karesi için katılımcı yönetim anlayışını benimsiyoruz" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yoğun çalışma temposuna rağmen vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla Halk Günü'nde buluşuyor. Birlikte yönetim modeliyle Karesi'nin yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğini söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, "Üreten, genç bir Karesi için saf ve katılımcı bir yönetim anlayışımız var. Halk günlerimiz de bunun en önemli göstergesi. Vatandaşlarımız özgürce, demokratik bir biçimde düşüncelerini bizimle paylaşıyor. Halkımızın bu görüşlerinin yerel yöneticiler olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacağına inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Vatandaşların yanı sıra Balıkesir Bedensel Engelliler Derneği, Türk Eğitim Vakfı, Balıkesir Halk Müziği Derneği, 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü, TEMA Vakfı; Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın konuğu oldu. Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Yılmaz, halka hizmet için göreve geldiklerini söyleyerek, "Bizler gücümüzü milletten aldık. Herkese açık olan bu kapıdan içeriye giren herkes bizim için eşittir" dedi. Başkan Yılmaz, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, tek tek notunu aldı.

BAŞKANDAN MOTORCULARA DESTEK

Ekibiyle birlikte Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ziyaret eden 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Özgür Candar, 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yurt içi ve yurtdışından binlerce motosiklet tutkununun katıldığı ve 6-7-8-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali'nin 6'ncısını bu yıl Karesi İlçesi sınırlarında bulunan Kocaavşar Mahallesi'nde yapmak istediklerini söyledi ve Başkan Yılmaz'dan organizasyon için destek istedi.

KARESİ MOTOFEST

Kocaavşar'ın ufak dokunuşlarla festivale hazır hale getirilebileceğini belirten Kulüp Başkanı Özgür Candar, "Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali'nin amacı Balıkesir'i tanıtmaktır. Bu nedenle festivalimizi, her yıl Balıkesir'in farklı bir ilçesinde gerçekleştirmeye, o bölgenin güzelliklerini, kültürünü motosiklet tutkunlarına göstermeye çalışıyoruz. Aylar öncesinden duyuruları ve tanıtımı başlayan festivalimiz sayesinde, sayısı milyonları geçen bir camia Balıkesir'den bahsediyor. Bu yıl düzenleyeceğimiz festivale 4 bin kişinin katılımını bekliyoruz" dedi. Başkan Yılmaz, Motosiklet Kulübü'nün ardından TEMA Vakfı'nı ağırladı. TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Korhan Yakut, Başkan Yılmaz'a TEMA rozeti taktı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yücel Yılmaz Balıkesir Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title