Haberler

Karesi'de Asfalt Mesaisine Devam

Karesi Belediyesi asfalt mesaisine devam ediyor.

Karesi Belediyesi asfalt mesaisine devam ediyor. Ramazan ayında da çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipler, Sefaköy'de kronikleşmiş asfalt sorununa çözüm getirdi.

Karesi Belediyesi, Ramazan ayını hem kültürel hem de altyapı çalışmaları açısından dolu dolu geçiriyor. Ramazan dolayısıyla şehrin farklı noktalarında gönül sofraları kuran Karesi Belediyesi, bunun yanı sıra Zağnos Paşa Cami Meydanı'nda açtığı Bedesten alanında birbirinden güzel ve coşkulu Ramazan programlarına ev sahipliği yapıyor. Bu tür çalışmaların yanı sıra altyapı ve üstyapı çalışmalarını da ara vermeden sürdüren Karesi Belediyesi, Sefaköy'de kronikleşmiş asfalt sorununa da çözüm getirdi.

Kuruldu kurulalı ilk kez köklü bir asfalt çalışması gerçekleştirilen Sefaköy'de belediye ekipleri hummalı bir çalışma yürütüyor. Belediye, sıcak Ramazan ayında da şehrin bir çok noktasında asfalt, kilit parke döşeme, kurumuş ve sağlıksız ağaçların budanması, yabani otların biçilmesi, park-bahçe, ilaçlama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sefaköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title