Haberler

Karesi Belediyesi Feshane'de Tam Not Aldı

Karesi Belediyesi, İstanbul Feshane’de gerçekleştirilen Balıkesir Tanıtım Günleri’nde tam not aldı.

Karesi Belediyesi, İstanbul Feshane'de gerçekleştirilen Balıkesir Tanıtım Günleri'nde tam not aldı. Karesi Belediyesi tarafından organize edilen yağlı güreşler, Tülü Tabak gösterileri ve halk oyunları vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Bu yıl 2'ncisi İstanbul Feshane Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen Balıkesir Tanıtım Günleri'ne Karesi Belediyesi damga vurdu. Karesi Belediyesi'nin Feshane'de kurduğu stant ilk günden ziyaretçi akınına uğradı. Feshane'deki stantları tek tek gezen ardından da Karesi Belediyesi'nin standında ziyaretçileri ağırlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Türkiye'nin büyük bir ülke olduğunu, bu tür etkinliklerin 81 ilin birbirini tanıması açısından önemli olduğunu söyledi. Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dinçer Orkan, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan Karesi Belediyesi'nin standını ziyaret edenler arasında yerini aldı.

Kurtdereli Mehmet Pehlivan ve yağlı güreşler başta olmak üzere Karesi'nin marka ürün ve değerlerinin tanıtıldığı standı ziyaret eden vatandaşlar, Tülü Tabakların gösterilerini ve halk oyunlarını ilgiyle takip etti. Karesi Belediyesi tarafından organize edilen yağlı güreşleri ve halk oyunlarını dikkatle izleyen ziyaretçilerin dikkatini en fazla çeken ise Tülü Tabakların gösterileri oldu. Ağırlıklı olarak tarım ile uğraşan Karesi İlçesi'nin nüfusunun 170 bin olduğunu dile getiren Başkan Yücel Yılmaz, Balıkesir'in ete ve süte dayalı ürünlerde meşhur olduğunu kaydetti. Balıkesir'in bilinirliğinin düşük olduğunu ifade eden Yılmaz, "Kendimizi tanıtmak için çaba sarf etmemiz lazım. Balıkesir'i ve ilçemizi tanıtmak noktasında hassasiyetle çalışacağız" açıklamasında bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

MusTurmobilWeb@haberler.com:

Balkes 10 numara...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title