Haberler

Kardeşlik Sofrası Güzeller'de Kuruldu

Güncelleme:

Başkan Köşker, "Kardeşlik sofrası olan iftarda küskünler barışıyor, konu komşu aileleriyle birlikte yan yana birlikte oruç açıyor. Bu vesile ile siz değerli hemşerilerimin Ramazan bayramlarını kutlarım. Bayramınız mübarek olsun" dedi

GENİŞ KATILIM

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel mahalle iftarı, Güzeller Mahallesi'nde düzenlendi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde her akşam bir mahallede kurulan iftar sofrasında mahalle sakinleri aileleri ve komşularıyla birlikte oruç açıyor. Güzeller Mahallesi'nde önceki akşam kurulan iftar sofrasında Başkan Köşker'in yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ve mahalle sakinleri buluştu.

KARDEŞLİK SOFRASI

İftara konuk olan vatandaşları selamlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Paylaşma ve rahmet ayı olan Ramazan'ın tüm güzelliklerini siz değerli hemşerilerimizle kurduğumuz bu iftar sofralarında birlikte yaşıyor, paylaşıyoruz. Kardeşlik sofrası olan iftarda küskünler barışıyor, konu komşu aileleriyle birlikte yan yana birlikte oruç açıyor. Bu vesile ile siz değerli hemşerilerimin Ramazan bayramlarını kutlarım. Bayramınız mübarek olsun" dedi. Konuşmanın ardından Güzeller sakinleri birlikte oruçlarını açtı. Mahalle sakinlerinin çocukları gezici TIR'da sahnelenen Karagöz ve Hacivat oyununu ilgiyle izledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title