Haberler

Kardeşlik Projesi Hakkari'ye Yarıyor!

Hakkari'nin Hastane Kavşağı'ndan Yukarı Sanayi Mahallesine kadar gidecek yol için başlatılan 2 kilometrelik yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmaları vatandaşı memnun etti.

Hakkari ve Beşiktaş belediyelerinin "1 Eylül Dünya Barış" gününde kardeş belediye olmaları ile birlikte, kardeş belediyelerin bir süre önce Hakkari'de başlattıkları ortak hizmet atakları kapsamında kent merkezinin Barış Caddesi, Gençlik Caddesi ve Pagan caddesindeki yollar genişletilip, sıcak asfalt kaplaması ile yenilenmişti. Bununla birlikte kardeş belediyeler çalışmalarını sürdürürken kentin hastane kavşağından sanayi mahallesine kadar olan 2 kilometrelik yolu genişletip asfaltlamak için çalışmalarını başlattı. Organize Sanayi Bölgesi'ne, Bay Köyüne, bağlar, Ketremas köprüsü, Yukarı ve Aşağı Merzan mahallerine çıkan işlek bir yol güzergahından hastane kavşağı ile Ketremas köprüsü arasında döşenen eski parke taşlarını kaldırıp yol zeminini düzeltip genişletmesi ile başladı.

Başlatılan çalışmalar ile birlikte yapılacak yeni yola sevinen mahalle sakinleri, çevre esnafı ve sürücüler, buradaki yol güzergahının yıllardır dar olduğunu, yol alt yapısının iyi yapılmamasından yolların sürekli bozulduğunu ve yolun genişletilip yenilenmeye ihtiyacının gerekli olduğunu belirttitiler. Yapılan çalışmaların önemli olduğunu ifade eden vatandaşlar, Hakkari ve Beşiktaş belediyelerinin ortak yaptığı yol çalışmaları için teşekkür edip memnun olduklarını söylediler.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Hakkari Belediyesi Fen, İmar, Su ve Kanalizasyon işlerinden sorumlu Eş Başkan Yardımcı Behçet Kanat, kış aylarının yaklaşmasına rağmen kentin acil ihtiyaç bulunduğu yollarda çalışmalarının süreceğini belirtirken; "Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu, Nurullah Çiftçi ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedarın ortak projeleri kapsamında Hakkari'de ciddi hizmet atakları başlamış durumda ve bunların bir kısmı tamamlanmış olup kentte yeni bir görünüm kazdırmıştı. Bu çalışmaları projelendiren eş başkanlarımız kısa bir sürede Hakkari'de vatandaşı hizmete doyuracak. Burada başlatmış olduğumuz çalışma kentin önemli bir bölümünü kapsamakta, bu yol yaklaşık 15 bin nüfusun kullandığı ve çok sayıda aracın ulaşımını sağlamakta. Gerçek anlamda buradaki yolun genişletilmeye ve onarılıp sıcak asfalta ihtiyacı vardı. Bu anlamda kış aylarının yaklaşmasına rağmen bizler buradaki yolun önemli ve aciliyetini göz önüne alarak çalışmalarımızı başlatık. Çok kısa bir sürede buradaki çalışmayı tamamlayacağız" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title