Haberler

Kardeşlik Duygularını Pekiştirelim

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut, Çayırköy-Gölkent ve Turkuaz Evleri sakinleri için iftar programı düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut, Gölkent ve Turkuaz Evleri'nde iftar programı gerçekleştirdi. Sitenin otoparkında yapılan iftar programına Gölkent ve Turkuaz Evleri sakinleri yanında Çayorköy halkı da katıldı. Site sakinleri tarafından ilgi gösterilen program fasılla başladı. Başkan Karaosmanoğlu iftar programında "Önemli olan buradaki komşuluk ilişkileridir. Burada kardeşlik duygularımızı pekiştirelim. Birbirimizi tanıyalım, iletişim içinde olalım" dedi.

KOMŞULUK ÖNEMLİ

İftar programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasomanoğlu, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kent Konut Genel Müdürü Bahattin Yanık, Başkan Danışmanı Nermin Tol, Bekirpaşa Eski Belediye Başkanı Abdulllah Köktürk ve site sakinler katıldı. Başkan Karaosmanoğlu bu tür toplu yerleşimlerde komşuluk ilişkilerinin önemli olduğunu ve geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

HİZMET İŞİ BİZİM İŞİMİZ

'Hizmet işi bizim işimiz' diyen Başkan Karaosmanoğlu şunları ifade etti: "Biz hizmet sektörüyüz. Devletin halka en yakın kurumu belediyelerdir. Bugüne kadar bu hizmetlerimizi bıkmadan yılmadan gerçekleştirdik. Hepimizin hayattan en büyük beklentimiz mutlu ve sağlıklı yaşamaktır. Ama altyapısı olmayan, temiz suyu olmayan, çevresi olmayan bir yerde sağlıklı yaşamak mümkün değildir."

ŞEHİRLERİMİZİ İMAR ETMELİYİZ

Kent Konutla Kocaeli'nin her köşesinde sağlıklı binalar yaptıklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu "Amacımız insanların mutlu yaşayacağı konutlar mahalleler üretmek. Depreme dayanıklı binalar yapıyoruz. Bu konutlar bu anlamda güvenli yapılar. Nüfusumuzun yüzde 80'i şehirde geri kalanı kırsalda yaşıyor o yüzden şehirlerimizi imar etmemiz, yaşanılabilir hale getirmemiz lazım. Kent Konut Genel Müdürü Bahattin Yanık da konuşmasında Ramazan ayında birlik ve beraberliğin daha da pekişmesi temennisinde bulundu. Programda bin kişilik yemek ikram edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ersin Yazıcı Gölkent Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title