Haberler

İki Kardeşe Demir Sopalarla 'Haraç Dayağı'

Güncelleme:

Adana'da mobilya imalathanesi sahibi 31 yaşındaki Hasan Demirçubuk ile kardeşi 29 yaşındaki Abdulkadir Demirçubuk, kendilerinden haraç istediği öne sürülen kişiler tarafından demir çubuk ve sopalarla dövülerek hastanelik edildi.

2 KARDEŞİ SOKAK ORTASINDA DEMİR ÇUBUKLARLA DÖVDÜLER

Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin Levent Mahallesi'nde meydana geldi. Mutfak dolabı ve vestiyer imalatı yapan Demirçubuk kardeşler, sahibi oldukları işyerinde çalışırken, 7-8 kişilik bir grup atölye önüne geldi. Bu kişiler, kaldırımda bir arkadaşı ile sohbet eden Abdulkadir Demirçubuk'a demir çubuk ve sopalarla vurmaya başladı. Başına darbe alan Abdulkadir Demirçubuk, cadde ortasında bayıldı. Saldırganlar, atölyede çalışan Hasan Demirçubuk'ın da yanına giderek onu da dövdü.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDILAR

Yaralı kardeşler, çevredeki esnafın yardımı ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aldıkları darbelerle başlarında çatlak oluşan iki kardeş, yoğun bakıma kaldırıldı.

HARAÇ İSTEYENLER DÖVMÜŞ

2 gün sonra servise alınan kardeşlerden Hasan Demirçubuk, şunları anlattı: "Atölyede çalışıyorduk, bizden haraç isteyen Halil P., kardeşi Alican P. ile amca çocukları olduğunu bildiğim İbrahim P. ve tanımadığım bir kaç kişi geldi. Her şey bir anda oldu. Kapı önünde duran kardeşime vurmaya başladı. Ne olduğunu anlamaya çalışırken bana yöneldiler. Ellerinde demir çubuk ve sopalar vardı."

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Polis, ifadesi alınan kardeşlerin şikayetçi oldukları zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Memo:

Eğer yapanlar yakalansaydı mutlaka şu cümle olurdu. ''Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. ''

24
0
yanıtYanıtla
serkan:

idam gelsin yoksa bu memlekette huzur kalmayacak. .

16
0
yanıtYanıtla
fazıl kurt:

Çin de gasp haraç alma cazası kafaya bi kurşun bizde cezalar neden böylesi basit salı verme oysa burası bi islam ülkesi (mı?)

6
0
yanıtYanıtla
kesin emir:

bu konuda burda yorum yapmanın bir anlamı yok çünkü hırsızlar internetten haberleri okuyup ve utanıpta hırsızlığı bırakmiyacak malesef siz görebiliyormusunuz bilmiyorum şahsen ben iyi görüyorum halkımızın çoğu hırsız istediğiniz şekilde kanıtlarım cadde üstünde iş yerim var mğşteriler gelir gider biz masanın üstüne telefon kamera gibi şeyler bırakamıyoruz anında gidiyor ve çok sık oluyor öğle bir halki arkamızı dönemiyoruz döndüğümüz anda ya çekmeceler karıştırılıyor yada herneyse çözümü söyleyim idam çözüm olmaz şeriat illaki bir nebze azaltacaktır allah cc. diyorsa doğrudur bunda sizin için hayır var. . . ama hesas çözüm osmanlı zamanındaki şerihat allah. cc emirleri ve insanlara bunu aşılamak bazıları aile terbiyesi lazim felan diyebilir insanın kalbi temiz olsun diyebilir 500 bin seneden beri diyorlar ama çözüm olmuyor insanlara ilk okuldan itibaren kul hakkının ne kadar günah olduğunu aşılamak ve insanların çalışıp hak ettiğinin almasi aynı osmanlidaki gibi allahin emirlerini

6
0
yanıtYanıtla
vanlı:

yorum yapan bile yok ah dünya ah

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title