Haberler

Kardeşini Boğulmaktan Kurtardığı Gölette Kayboldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Olay yerinden genel ve detay görüntü AFAD ve Jandarma ekiplerinin çalışması Boğulan kişi ile birlikte gölete giren arkadaşı Fatih Kaya konuşması Kardeşini boğulmaktan kurtardığı gölette kayboldu Kırklareli'nde serinlemek için girdikleri gölette boğuma tehlikesi geçiren kardeşini kurtaran genç, suda kayboldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Olay yerinden genel ve detay görüntü

AFAD ve Jandarma ekiplerinin çalışması

Boğulan kişi ile birlikte gölete giren arkadaşı Fatih Kaya konuşması Kardeşini boğulmaktan kurtardığı gölette kayboldu

Kırklareli'nde serinlemek için girdikleri gölette boğuma tehlikesi geçiren kardeşini kurtaran genç, suda kayboldu.

Alınan bilgiye göre, Kavaklı beldesinde Fatih Kaya (16), Samet Sugur (16), Ramazan Şanlı (15) ve ağabeyi Yasin Şanlı (16) serinlemek için gölete girdi.

Bir süre sonra kardeşinin çırpındığını gören Yasin Şanlı, kardeşini gölet kenarına çıkardığı sırada suda kayboldu. Diğer 3 kişi ise göletten çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine, Kırklareli Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. AFAD ekipleri, Şanlı'yı bulmak gölette arama çalışması başlattı.

Fatih Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde serinlemek için gölete geldiklerini, Yasin Şanlı'nın boğulma tehlikesi geçiren kardeşini sudan çıkarırken gözden kaybolduğunu, çok üzgün olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title