Haberler

Kardeş Şehirden Başkan Öztürk'e Ziyaret

Güncelleme:

Tataristan'ın Nurlat Belediye Başkanı Kuzürov ve Tatar Türk Dostluk Derneği Başkanı Fathelislam, kardeş şehir Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret etti.

Tataristan'ın Nurlat Belediye Başkanı Ravil Kuzürov ve Tatar Türk Dostluk Derneği Başkanı Firdevs Fathelislam, kardeş şehir Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret etti, ilçede bazı incelemelerde bulundu.

Ceyhan Belediyesi ile kardeş şehir olan Tataristan'ın Nurlat Belediyesi Başkanı Ravil Kuzürov ve Tatar Türk Dostluk Derneği Başkanı Firdevs Fathelislam, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Yapılan görüşmelerin ardından Nurlat Belediye Başkanı Kuzürov, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile birlikte ilçede bazı incelemelerde bulundu.

Konuk Belediye Başkanı Ravil Kuzürov, Tataristan-Türkiye kardeşliğinin güçlenerek devam etmesini temenni ederek, kardeş şehir ilişkilerinin de bu amaca büyük katkı koyacağına inandığını söyledi. Başkan Öztürk, "Mevcut kardeş şehir ilişkilerimizin güçlenerek devam etmesi sadece Ceyhan ve Nurlat için değil Tataristan ve Türkiye ilişkileri içinde önem arz ediyor. Sayın Ravil Kuzürov'un davetine icabet edip en kısa sürede kardeş şehrimiz Nurlat'a iade-i ziyarette bulunacağım" dedi.

Ravil Kuzürov ve Alemdar Öztürk daha sonra BOTAŞ Tesisleri ile Toros Adana Yumurtalık Serbest Bölgesi'nde bazı incelemelerde bulundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alemdar Öztürk Yusuf Alemdar Tataristan Ceyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title