Haberler

Kardeş Okul Projesi"

İstanbul Melek Yuvası Anaokulu "Kardeş Okul" projesi kapsamında, Akdağmadeni 75. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencilerine giysi, kırtasiye ve anaokulu taban malzemesi desteğinde bulundu.

Akdağmadeni 75. Yıl Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Rahman Muratdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında gönderilen malzemelerin maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dağıtıldığını söyledi.

Hayırseverlerin kendi okullarının dışında, Pazarcık ve Yeniyapan Anaokullarına da malzeme desteği sağladıklarını ifade eden Muratdağ, "Paylaşmak, hediyeleşmek bizim olmazsa olmazımız. Türkiye'de yaşayan tüm insanlarımız, her fırsatta bir bahane ile kardeş olduklarını, bir ve beraber olduklarını göstermekten geri durmuyor. İstanbullu hayırsever kardeşlerimizin de sergiledikleri bu onurlu ve duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

75. Yıl Cumhuriyet Anaokulunun okul öncesi öğretmeni Aslıhan İnam da öğrencilerinin kaliteli malzemelerle eğitim aldıklarını dile getirerek, sınıfına ve okuluna desteklerini esirgemeyen Melek Yuvası anaokuluna teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Akdağmadeni Pazarcık İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title