Haberler

Kardeş Belediyelerin Başkanları Buluştu

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Konya’nın Tuzlukçu İlçesi Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ile bir araya geldi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Konya'nın Tuzlukçu İlçesi Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ile bir araya geldi.

Tuzlukçu Belediyesi'nin, Konya'daki tek CHP'li belediye olduğunu belirten Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, "Odunpazarı Belediyesi ile kardeş belediye olmak bizler için büyük bir onur. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un tecrübesi ve ekibinden yararlanacağız. Birlikte birçok projeye imza atacağız" ifadelerini kullandı.

KONYA'DAKİ TEK SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYE

Başkan Nurettin Akbuğa'ya teşekkür eden Başkan Kurt ise, "Konya'da sosyal demokrat belediyeciliğin tek temsilcisi olarak sizleri kutluyorum. Tuzlukçu Belediyesiyle kardeş belediye olmak bizleri mutlu etti. Karşılıklı fikir alışverişleriyle iki belediye arasında ortak çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi.

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, ziyaret sonunda uluslararası Üzüm Karpuz İpek Halıcılığı Kültür ve Sanat Festivali'ne katkılarından dolayı Başkan Kurt'a teşekkür plaketi takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Akbuğa Kazım Kurt Tuzlukçu Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title