Haberler

Kardeş Belediyeler Birlikte İftar Yaptı

Ömerli Belediyesi ile kardeş belediye olan Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi çalışanları düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçedeki bir lokantada düzenlenen iftar programında Ömerli Belediye Başkan Vekili Erol Korkmaz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, diğer yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek, programda yaptığı konuşmada, ramazan ayının bereketiyle kardeş Ömerlilerle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Mahçiçek, "Bugün zaman ayırarak buraya geldiniz, iftarda birlikte olduk, hepinize çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayındayız, bereket, mağfiret ve rahmet ayındayız. Ramazan paylaşmaktır, birlikte olmak, fakiri gözetmek ve onlara sahip çıkmaktır. Ramazanı sizlerle paylaşmak inanın bizlere gurur verdi, sevinç verdi." ifadelerini kullandı.

Ömerli Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Korkmaz da Onikişubat'tan gelen misafirleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu:

"Dünyanın birçok yerinde ramazan ayının manasını yaşayamayan, vatanlarından uzak, gönülleri mahzun kardeşlerimizi dualarımızda unutmamalıyız. İnşallah bu ramazanı ve bundan sonraki ramazanları arzu ettiğimiz terbiye ve olgunluğu elde eden kullardan oluruz."

Kaynak: AA / Güncel

Hanefi Mahçiçek Kahramanmaraş Erol Korkmaz Ömerli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title