Haberler

Kardemir Karabüskpor'da Medical Park Antalyaspor Hazırlıkları Başladı

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasında sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Michael Skibbe yönetiminde, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcular koşu ve pas çalışması yaptı. Antrenmana sakatlığı süren Jahiç ve hasta olan Shelton katılmazken, Gökhan Ünal ise takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde çalıştı.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları her maçın çok zor geçtiğini belirterek, puan alabilmek için daha iyi olmak zorunda olduklarını söyledi.

Hafta sonunda oynadıkları Bursaspor maçının ilk 30 dakikasında iyi futbol oynadıklarını belirten Skibbe, şöyle konuştu:

"Kaleci Tomic'in yaptığı bir hata sonrasında ilk 30 dakikadaki rahat ve sakin oyunumuzu daha sonra sergileyemedik. Bu hata olmasaydı iyi oyunumuzun süresini uzatabilirdik. İleriye çabuk çıkamadık. Hataları çoğalttık. Arkada daha çok hata yapınca, kontrataklara yakalandık. Konsantrasyonumuzu maç içerisinde daha uzun süreli koruyabilirsek ve ferdi olarak yaptığımız hataları azaltırsak iyi oyunumuzun süresi uzar. Bundan sonraki haftalarda daha iyi ve daha başarılı oynamamız lazım. Önümüzdeki haftalarda daha rahat olabilmek için bu gerekli."

Skibbe, önümüzdeki haftalarda oynayacakları Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor'un kaliteli kadroya sahip takımlar olduklarını ifade ederek, bu karşılaşmalarda puanları kazanabilmek için onlardan daha iyi olmak zorunda olduklarını kaydetti.

Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - KARABÜK

Kaynak: AA / Yerel

Medical Park Antalyaspor Michael Skibbe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title