Haberler

Kardemir Karabüksporlu Kumbela Gençlerbirliği'ni Yenerek Lige Döneceğiz

Kardemir Karabükspor'un golcü futbolcusu Domi Kumbela, hafta sonunda deplasmanda Gençlerbirliği'ni yenerek lige geri dönmeye çalışacaklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor'un golcü futbolcusu Domi Kumbela, hafta sonunda deplasmanda Gençlerbirliği'ni yenerek lige geri dönmeye çalışacaklarını söyledi.

Ligde 9 haftada topladığı 7 puanla düşme hattında bulunan Kardemir Karabükspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını U-21 takımı ile hazırlık maçı yaparak sürdürdü. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'ndaki maçı A takım, gençlere karşı 4-0 kazandı.

Karşılaşmada iyi bir performans sergileyen golcü Domi Kumbela, maç sonunda basın mensuplarına açıklama yaptı.

Sakatlıklar ve maçlarda yaşadıkları şanssızlıklar nedeniyle ligde istemedikleri bir konumda bulunduklarını ve bunun üzüntü verici olduğunu belirten Kumbela, Bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Küçük hatalarla maçlar kaybettik. İyi oyuncularımız var. İyi bir takımız ve iyi çalışıyoruz. Takım artık toparlanıyor. Hafta sonunda Ankara'da güzel bir maç olacak. Milli maç arasından sonra 3 puanla lige geri dönmeye çalışacağız dedi.

Arjantinli Viola ise uzun süren sakatlığı sonrası takıma geri döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Sakatlıklar nedeniyle hocanın maçlarda opsiyonunun azaldığına işaret eden Viola, Artık yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyoruz. Bundan sonra Kardemir Karabükspor'un önü açık diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Domi Kumbela Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title