Haberler

Kardemir Karabükspor Valerica Gaman'la Sözleşme İmzaladı

Kardemir Karabükspor Valerica Gaman'la sözleşme imzaladıKardemir Karabükspor, geçen sezon Romanya Ligi'ni şampiyon olarak bitiren Astra Giurgiu'nun milli oyuncusu Valerica Gaman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kardemir Karabükspor Valerica Gaman'la sözleşme imzaladı

Kardemir Karabükspor, geçen sezon Romanya Ligi'ni şampiyon olarak bitiren Astra Giurgiu'nun milli oyuncusu Valerica Gaman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Ligi'nin yeni takımı Kardemir Karabükspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı defans oyuncusu 27 yaşındaki Valerica Gaman, Romanya'nın Avrupa şampiyonasından elenmesi ardından bügün Karabük'e geldi. Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Gaman, kulüp binasında kendisini kırmızı mavili renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Genel Sekreter Tuncay Yıldız, Valerica Gaman'ın başarılı olacağını inandığını söyledi. Valerica Gaman ise kulübün güçlü bir takım oluşturmaya çalıştığını ifade ederken, Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Romanya Astra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title