Haberler

Kardemir Karabükspor Sahasındaki Yenilmezliğini Sürdürmeyi Hedefliyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, "Evimizde aldığımız 3 galibiyeti Başakşehir maçı ile devam ettirmek istiyoruz.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, "Evimizde aldığımız 3 galibiyeti Başakşehir maçı ile devam ettirmek istiyoruz." dedi.

Tudor, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında Medipol Başakşehir ile oynayacaklarını ve çok iyi bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Medipol Başakşehir'in ligin lideri olduğunu hatırlatan Tudor, "Her mevkide ve her pozisyonda çok iyi oyuncuları var. Disiplinli ve çok iyi oynayan bir takım. Bu, lig sıralamasından da belli. Biz kendimize güveniyoruz. Ekim ayının sonuna yaklaşıyoruz ve taraftarımızla ilk maçımız. Hafta sonu onlar için güzel bir maç ve performans ortaya koymak istiyoruz. Evimizde aldığımız 3 galibiyeti Başakşehir maçı ile devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.

Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları

Süper Lig'in 8. haftasında 23 Ekim Pazar günü sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak kırmızı-mavili ekip, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda teknik direktör Igor Tudor yönetiminde basına kapalı yapılan idmanda, teknik çalışmanın yapıldığı, sakatlığı devam eden Alexe'nin katılmadığı, Kokalovic'in ise takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi.

Kaynak: AA / Spor

Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title