Haberler

Kardemir Karabükspor-Medipol Başakşehir Soyunma Odaları

KARDEMİR Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor Medipol Başakşehir'e sahalarında 2-0 mağlup olmalarının ardından hayal kırıklığına uğradığını belirterek, "Ligde neden lider olduklarını bir kez daha kanıtladılar. Hafta boyunca çok iyi antrenmanlar yaparak bu maça iyi hazırlandık. Ama bunu bugün sahaya yansıtamadık. Ligde tutunabilmemiz için biraz daha savaşmamız, mücadele etmemiz gerekiyor. Bugün bunu başaramadık. Elimizden gelenin en iyisi bu, çalışacağız. Ceyhun'un bu maçta cezası nedeniyle olmayışı oyunumuzu etkiledi. Rakibimiz ön tarafta ekstra işler yapmadı ama çok az hata yapan oyuncuları var. Hata yapmadıkları için 8 maçta 4 gol yediler. Karşınızda çok katı, sağlam bir takım var. Bunu aşmakta çok kolay olmuyor.

Ayrıca çok şahane bir penaltı kararıyla da gol attı. Penaltı kararının doğru olmadığını düşünüyorum. Tabii en iyi hakemler en iyi insanlar bile yeri geldiğinde hata yapıyor. Dolayısıyla üzerinde durmamamız gerekiyor. Bugün yapabileceğimizin en iyisi buydu" dedi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, Kardemir Karabükspor deplasmanında maç kazanmanın kolay olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Rakibimizin oyunu kalecisinden başlatıp, yönlendirmeyi doğru yapıp, hücum opsiyonları sol taraftan çıktığında buraya kademeli destek yapmak ve sonrasında da o geçişlerde veya set oyununda pozisyonlar bulmak planımızdı. 2'ncisi rakibimizi merkezde oynatıp baskı yaparak tekrar bu pozisyonları yakalamaktı. Bu 45 dakika çok doğru çıktı bizim için. Aslında ilk yarı iki takım içinde çok keyifli bir maç vardı. 60'ıncı dakikaya kadar oyun tamamen kontrolümüzdeydi. Bir tane kafa vurdurduk. Merkezden bir tane şut attırdık. Süratli koşu mesafesi en yüksek takımlarına karşı oynadık. Bugün onlar 120 kilometre biz ise 117 kilometre civarında koştuk. Bu zor deplasmandan kazanıp dönmek çok önemliydi. Son 4 deplasmanda 10 gol attık ve gol yemedik. Bu son derece önemli. Güzel bir maç oldu. 2 tane iyi takım karşılaştı. Karşılığını biz aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum"

ŞAMPİYONLUK HİKAYESİYLE YOLA ÇIKMADIK

Avcı, şampiyonluk hikayesiyle yola çıkmadıklarını söyleyerek, "Biz bu yola çıkarken şampiyonluk hikayesiyle çıkmadık. Hafta hafta düşünüyoruz. 2,5 senedir istikrarlı bir şekilde gelişiyoruz. Geçen hafta Konyaspor maçına çalıştık onu kapattık. Kardemir Karabükspor'a çalıştık karşılığını aldık. Haftaya da Akhisar Belediyespor maçına çalışacağız. Bütün resime bakmıyoruz. Emre Belözoğlu'nu adalesindeki sertlik nedeniyle 2'nci yarıya yerine başka bir oyuncuyla başladık. Bizim için çok değerli bir oyuncu. Zaten 2'nci yarıda oyunda olsaydı daha çok atak sonuçlandırma şansımız olabilirdi. Maçın 2-0 olması hem de sakatlanma riskini aza indirmek ve önümüzdeki hafta sağlıklı bir şekilde oynayabilmesi için yerine değişiklik yaptık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Avcı Başakşehir Ceyhun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title