Haberler

Kardemir Karabükspor Maçının Ardından

Ne söyleyeceğimi şaşırdım. Hakikaten sahada olan tribünde olan şeyler normal değil. Taraftar kıvılcım mı bekliyor, anlamadım buda golü yedikten sonra oldu. Biz burada hizmete geldik, taraftar istemiyorsa gideriz veya kalırız. Bu kadar tepkinin anlamı yok. Bu nedir Sular atılıyor, küfürler ediliyor. Ne anamız kaldı, ne babamız kaldı. Biz bunları hak etmiyoruz. Biz Türk futboluna otuz senemizi verdik. Eskiden Galatasaray'da 10 sene oynadım. Başarılı oldum, başarısız oldum. Buna gerek yok ki. Biz ilk defa istifa etmiyoruz. Bu nefret nedir. Tribüne çıksam bizi linç edecekler.

Tütüneker, soruları yanıtsız bırakarak salondan ayrıldı.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Koray, İyi maç çıkardık. Ama kazanamadık. Bir kontra yedik, oradan gol oldu. İyi başladık. Her şeyi denedik ama olmadı. Sonunda mağlup olduk dedi. Viera, Karabük iyi kapanan bir takım. Üç puanı istiyorduk. Kontralarla üzerimize geldiler. Önümüzdeki altı maçtan en çok puanı kazanıp ligde kalacağız. Dış sahada daha iyi sonuçlar alıyoruz. Evimizde taraftarımız bizi desteklemiyor. Bundan sonraki maçlarda taraftarında desteğiyle bu takımı ligde tutarız dedi.

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KAFKAS ŞAMPİYON TAKIM KAHRAMAN, DÜŞEN TAKIM İSE ŞEREFSİZ VE AHKSIZ DEĞİL

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sözlerine Çaykur Rizespor kulübü yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Kafkas, Rizespor ligin en önemli takımlarından biri. Uğur hoca bu ligin en iyi antrenörlerinden birisidir. Bir takım bu duruma düşebilir. Bunlar önemli değil. Rizespor bunun altından kalkacak potansiyeli var. Çokta iyi bir ekip. Yeter ki bu seyirci takımına destekçi olsun. Bazı şeyleri ortadan kaldırmamız gerekiyor. Şampiyon olan kahraman değil. Düşen takımda şerefsiz ve ahlaksız değil. Herkes namusu ile bir iş yapmaya çalışıyor. Bunun sonucunda birileri birinci oluyor. Birileri de küme düşüyor. Bunlar önemli şeyler değil. Rizespor'un göstermiş olduğu misafirperverliğine teşekkür ederim. Maçta kazanmak, yenilmek önemli değil şeklinde konuştu.

Kafkas, maçı değerlendirmeden salondan ayrıldı. Karabüksporlu futbolcu Ahmet İlhan, Üç puanı aldığımız için mutluyum. Rize deplasmanından aldığımız üç puan çok önemli. Biraz sert maç oldu bu normaldir. Rakip kazanmak istiyordu. Rizespor zor durumda, o yüzden saha içinde sinirler gerildi. Futbolda bu tip itiş kakışlar, mücadeleler oluyor dedi.

Zor bir deplasmanda üç puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden İshak, Rizespor ilk başlarda baskılı oynadı. Biz sabırlı oynadık, oyun bize döndü. İkinci yarı fark üç olabilirdi ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolunay Kafkas Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title