Haberler

Kardemir Karabükspor Kamp İçin Gerede'ye Gitti

Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıkları için 10 gün sürecek ilk etap kamp çalışmaları için 28 kişilik futbolcu kadrosuyla Bolu'nun Gerede İlçesi'ne gitti.

Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıkları için 10 gün sürecek ilk etap kamp çalışmaları için 28 kişilik futbolcu kadrosuyla Bolu'nun Gerede İlçesi'ne gitti.

Kafilenin hareketinden önce kulüp binası önüne gelen taraftarylar, teknik direktör Igor Tudor ve Trabzonspor'dan transfer edilen İshak Doğan'la fotoğraf çektirdi. Hırvat teknik direktörü Tudor, "Amacımız öncelikle ligde kalmak. Türkiye ligi çok zorlu ve bunun farkındayım. Bizi çok zorlu bir sezon bekliyor. Transfer etmek istediğimiz oyuncularla görüşme yapıyoruz. Bu futbolcuların durumu, daha sonra belli olacak" dedi. Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül ise transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtirken şunrları söyledi:

"Takımımızı daha da güçlendirmeye çalışacağız. İmkan dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. İyi bir kamp dönemi olacak. Kadrosunu tamamlamış, donanımlı bir Karabükspor'u şehrimize getireceğiz ve lige merhaba diyeceğiz."

- K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Gerede Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title