Haberler

Kardemir Karabükspor - Gaziantepspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor, 6 hafta sonra sahasında Gaziantepspor’a 1-0 yenildi.

Kardemir Karabükspor, 6 hafta sonra sahasında Gaziantepspor'a 1-0 yenildi.

Maçından ardından açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, düşüşlerin olduğu gibi çıkışların da olacağını söyledi.

Kafkas, maçta geriye dönüşleri yapamadıklarını belirterek, "Oyun geneline bakıldığından oyunun üstünlüğü 60-70 dakika bizdeydi. Maalesef çok basit goller yemeğe başladık. Oyunun biranda kontrolünü kaybettiğimizde dengemiz kayboluyor. Oyuncularım maçı geri çevirmek için büyük bir efor sarf ettiler. Büyük bir mücadele örneği gösterdiler. Bu maçta geri dönüşümüz olmadı. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Genç oyuncularımız var bunların biraz tecrübe kazanması lazım. Önümüzde kritik maçlar başladı ve bu maçlara en iyi şekilde hazırlanıp tekrar üst sıralara tırmanmaya gayret edeceğiz" dedi.

"Maça başladığınız takım değil, bitirdiğiniz takım önemli" diyen Kafkas, şunları söyledi:

"Giren oyuncuların katkıları oldu, olmadı değil. Daha farklı şeyler bekliyordum. Özellikle bu iki maçta. Oyun anlayışımız ve felsefemizde daha farklı yerlere getirmek istiyorduk işi. Takımlarda zaman zaman düşüşler oluyor. Düşüşler olduğu gibi mutlaka çıkışı da olacaktır."

Karabük takım kaptanı İlhan Parlak ise, "Avrupa kupalarına gitme yolunda bizim için Antep maçı çok önemliydi. Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçları mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Bu maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ama ikinci yarı ilk 15-20 dakika çok iyi baskı yaptık. Bu arada golü bulmamız gerekiyordu. Golü bulamadık. Zaman zaman oyunlarda gel gitler oldu. Kendi sahamızda Antep'e 3 puanı verdiğimiz için üzgünüz. Önümüzde Bursa deplasmanı var. Kendi evimizde kaybettiğimiz 3 puanı orada telefi edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Uğur Uçar ise, iki haftadır kendilerine yakışmayan goller yediklerini söyleyerek, "İnşallah Bursa maçında bu mağlubiyeti affettirmek istiyoruz. Bizim bir hedefimiz var. Bu takımı buraya getiren bizleriz ve üst sıralardan kopmamamız lazım. İnşallah ligin sonunda istediğimiz hedefe ulaşacağız" şeklinde konuştu.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantespor Teknik Direktörü Murat Şahin, Karabük deplasmanından aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Oyuncuların inanılmaz bir performans gösterdiğini belirten Şahin, "Alt sıradan kurtulmak için önemli bir maç oldu ve galip geldiğimiz için mutluyuz. Sahada oynayan oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyarak haklı bir galibiyet aldık. Deplasmanda bir takım nasıl oynaması gerekiyorsa takım halinde iyi bir oyun sergileyerek galip geldik" dedi.

Birol Hikmet ise, Karabük'te 4 yıl emek verdiğini ifade ederek, "Bu maçı kazanmak için her şeyi yaptık ve kazandığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Orhan Gülle ise, maç sonu yaptığı açıklamada, "Maçtan önce ne düşündüysek ne konuştuysak aynısı oldu. Bundan önceki maçlarda savunmayı iyi yapamıyorduk. Bugün de savunmayı iyi yaptık ve 3 puan ile alt sıradaki farkı açtık. Rahat bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolunay Kafkas Gaziantepspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title