Haberler

Kardemir Karabükspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından

Baliç Yolumuzdan sapmayacağız

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Baliç, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sahaya 3 puan için çıktıklarını söyledi. Süper lig hedefi olan güçlü bir takıma karşı oynadıklarını ifade eden Baliç, Mücadele, oyun ve taktik anlamda rakibimize göre daha iyiydik. 2-3 pozisyon verdik, bu da gayet normal. Ama biz inandık. Sonuna kadar müthiş bir mücadele veren futbolcularımı tebrik ediyorum, onlara teşekkür ediyorum. Bugün 1-0 kazandık. Belki daha farklı da kazanabilirdik. Ama yine de 3 puan aldığımız için mutluyuz. Yolumuzdan sapmayacağız, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şimdi bu maçı unutup önümüzdeki çok önemli olan Alanya maçına konsantre olacağız dedi.

Maçtan 2 gün önce Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül'ün kendisine kadro vermesi üzerine istifa eşiğine geldiğinin sorulması üzerine Baliç, Biraz abartıldı. O konuya fazla girmek istemiyorum. Ama bizim bu kadar güzel bir atmosferi, iyi niyetli çalışan ve hedefi olan bir takımı bazı insanlar dışarıda bozmak istiyor. Ben burada olduğum sürece buna kim olursa olsun izin vermeyeceğim. Dışarıdan herhangi bir müdahaleye izin vermeyeceğim. Şimdi onu geride bıraktık diye konuştu.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİRBELEDİYESPOR CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu ise maçın denk kuvvetlerin başa başa mücadelesi şeklinde başladığını ifade ederek, Deplasman takımı olmamıza rağmen net 2-3 gol pozisyona girdik. Bunun yanında atamadığımız final paslarımız vardı. Kardemir Karabükspor kısa vadede hedefe varmaya kurulan bir takım. Bizim takımımız ise uzun vadede 3 yıllık bir planlamada başarıyı hedefleyen bir takım. Ama bu yılda başarıyı hedefleyip süper ligi kovalıyoruz. 2 takım da kazanabilirdi. Berabere de bitebilirdi. Duran bir toptan mağlup olduk. Yolumuza devam edeceğiz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Elvir Baliç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title