Haberler

Kardemir Karabükspor'da Tolunay Kafkas Bugünkü Antrenmanda Yer Aldı

Kardemir Karabükspor'da Tolunay Kafkas bugünkü antrenmanda yer aldı Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, yönetimin istifasını kabul etmemesinden sonra takımının bugünkü antrenmanında yer aldı.

Kardemir Karabükspor'da Tolunay Kafkas bugünkü antrenmanda yer aldı

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, yönetimin istifasını kabul etmemesinden sonra takımının bugünkü antrenmanında yer aldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Sivas 4 Eylül Belediyespor ile sahasında karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, kendi tesislerinde çalıştı. Tolunay Kafkas, antrenmandan önce yaptığı açıklamada, kulübün önünü açmak için istifa kararı aldığını, ancak başkan ve yönetim kurulunun çok ısrar etmesi, kulüp için duygularının yoğun olması nedeniyle görevinin başında kaldığını söyledi. Bundan sonra tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirten Tolunay Kafkas, şöyle konuştu

Sanki bir işi yarı yolda bırakıyormuş gibi olmak canımı acıttı. Hayatımda bana kötülük yapan olsa bile hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım. Bir hava değişikliği, profesyonel hayatın içerisinde oluyor. Daha iyi oluyor ve bir değişiklik getirebiliyor. Bu amaçla yaptığımız bir işti. Fakat bu kabul edilmedi, şehir de sahip çıktı. Özellikle 10 yaşındaki Yağız Malkoç'tan aldığım mektup beni çok etkiledi. Bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Bu da insanın üzerine bir yük bindiriyor, ağırlık getiriyor. Allah bu yükü bize kaldırmayı nasip eder. Bugüne kadar bu yükü hep kaldırdık inşallah bundan sonra da kaldırırız, altında kalmayız.

Bu sene olağanüstü durumlarla karşılaştıklarını, talihsiz bir dönem yaşadıklarını vurgulayan Tolunay Kafkas, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Samba Sow ve Viola'nın maçı kazanma hırsıyla hata yaptıklarını, ancak yine de ceza verileceğini açıkladı. Bundan sonra zor bir sürecin kendilerini beklediğini ifade eden Tolunay Kafkas, Alttaki 3 takım küme düşecek. İnşallah biz olmayız dedi.

Tolunay Kafkas, Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan'ın, Sportif sonuçlar ne olursa olsun hocamızla uzun süre yolumuza devam etmek istiyoruz açıklaması hatırlatılması üzerine de, Bunun vebalini almak kolay değil. Özellikle benim gibi adamlar için. Başkalarının çok umursadığını sanmıyorum. Ama ben de uzun süre kalmak istiyorum. Bunu defalarca söyledim dedi.

Kupa maçından sonra ligde hafta sonu Fenerbahçe ile sahasında zorlu bir maç oynayacaklarını hatırlatan Tolunay Kafkas, son olarak şöyle dedi

Bundan sonra bizim için Fenerbahçe ismi, içerisi, dışarısı hiç bir şey kalmadı. Belli bir puanı almamız lazım. Bu puanı bulabilmek için, Fenerbahçe'yi yenmek için her şeyi yapacağız. 2-3 maç kazanırsak rahat ederiz. Umarım bu kısa sürede olur. Ama sezon sonuna kadar zorlu bir periyot bizi bekliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolunay Kafkas Türkiye Kupası Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title