Haberler

Kardemir Karabükspor'da Olağanüstü Genel Kurula Doğru

Gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Kardemir Karabükspor'da 9 sezon kulübün başkanlığını yapan ve 4 Temmuz'da gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda yeniden aday olacağını açıklayan Hikmet Feridun Tankut, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Kardemir Karabükspor'da 9 sezon kulübün başkanlığını yapan ve 4 Temmuz'da gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda yeniden aday olacağını açıklayan Hikmet Feridun Tankut, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Tankut, ziyarette yaptığı konuşmada, Kardemir Karabükspor'un köklü bir kulüp olduğunu ve yeniden Süper Lig'e çıkacaklarına inandığını söyledi.

Ufak tefek yanlışlıklar yapıldığını bunların zamanla düzeleceğini ifade eden Tankut, "Safranbolu bizim her zaman medarı iftiharımız olmuştur. Sayın başkanımızın da son 6 yılda yaptığı birbirinden değerli hizmetler ortada. Kendisinin de koyu bir Karabükspor taraftarı olduğunu bilmekteyim. Bu nedenle kendilerinden destek almak için burada bulunuyorum. Kardemir Karabükspor'umuzu yeniden el birliğiyle Süper Lig'e çıkaracağız" diye konuştu.

Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tankut'a teşekkür etti.

Her zaman Kardemir Karabükspor'un yanında olduklarını vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu:

"Feridun Tankut'a güvenimiz tam. Kesinlikle ümitliyiz. Takımımız yeniden Süper Lig'e yükselecektir. Bizler Safranbolu Belediyesi olarak özellikle kendi sahamızda olan her maça araç kaldırdık ve takımımıza destek vermeye giden her taraftarımıza forma hediye ettik. İnşallah hep birlikte tekrar takımımızı Süper Lig'e göndereceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Feridun Tankut Necdet Aksoy Safranbolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title