Haberler

Kardemir Karabükspor'da Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İdmandan görüntü Futbolculardan görüntü Yücel İldiz'in açıklamaları Kardemir Karabükspor'da Balıkesirspor maçı hazırlıkları Teknik direktör İldiz: "Kazanmak zorundayız" PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında yapacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İdmandan görüntü

Futbolculardan görüntü

Yücel İldiz'in açıklamaları Kardemir Karabükspor'da Balıkesirspor maçı hazırlıkları

Teknik direktör İldiz:

"Kazanmak zorundayız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında yapacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, teknik çalışmalar yapıldı. İki saat süren ve çift kale maçla sona eren idmana, yeni transferler Junior Kabananga ve Isaac Promise de katıldı.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve bazı yöneticiler de idmanı izledi.

Teknik direktör Yücel İldiz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, lige verilen arayı değerlendirerek Balıkesirspor maçına iyi hazırlandıklarını ve eksik gördükleri bölgelere transfer yaptıklarını söyledi.

Taraftarı desteğe davet eden İldiz, işlerinin zor olduğunu belirterek, "Biz şu an lider durumdayız ama bu durum bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor" ifadesini kullandı.

"Rakibimiz 10 maçtır yenilmiyor" diyen İldiz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Zorlu bir müsabaka bizi bekliyor. İşin zorluğunun bilincinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Hafta sonuna kadar eksikliklerimizi tamamlayarak iç saha maçlarını firesiz geçmek istiyoruz. Rakibimiz son derece ciddi bir ekip. Biz kazanmak istiyoruz ve kazanmak zorundayız. Her hafta zorluk derecesi daha da artacak.Hedeflere ulaşmak kolay olmuyor. Hedefe ulaşmak için zorlukların üstesinden gelmemiz lazım."

Kaynak: AA / Spor

Balıkesirspor Hasan Doğan Yücel İldiz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title