Haberler

Kardemir Karabükspor - Çaykur Rizespor Maçının Ardında

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldı. Maçın ardından iki takımın teknik adamları mücadeleyi değerlendirdi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural maçın ardından yaptığı açıklamada, "Matematiksel bitmeyen bir şansı devam ettirecek, gücünüz varsa bunun dibine kadar gitmek lazım" dedi.

Vural, ilk yarı kontra ataklardan yakalandıkları iki tane pozisyonları olduğunu söyleyerek, "İkici devre bir değişiklik oldu. Erkan Kaş'ı aldık oyuna ve Viola'yı ortaya getirdik. Şut atma becerisini orada göstersin istedik. Erkan Kaş ile Ahmet İlhan Özek ters ayaklı oyuncular, içe girsinler, yapılan çapraz koşular kapalı savunmayı çözmenin bir aracıdır ikinci bölgeden şut atmak. Çok iyi kapandı Çaykur Rizespor. Furkan Özçal ve Musa Çağıran top alış verişini becerdi ve bunlardan birisinde başarılı olarak Ahmet İlhan Özek güzel bir gol attı. Erkan Kaş'ın bire birdeki başarısız tavrı topun bize dönüp hızlı bir atakla kalemizde penaltı oldu. Çok sıkıntılı bir durum. Skoru dengelemişiz, top yapıyoruz derken bir top kaybının sonucunda çok şükür Obraniak topu dışarı attı. Bu oyunun kaderini belirleyen bir pozisyondu. Ancak Erkan hatasını telafi ederek skoru 2-0 yapan golü kaydetti" şeklinde konuştu.

"ÇIKIŞ İÇİNDEYİZ"

"Camiamız böyle bir galibiyeti çok özlemiş" diyen Vural, "Hep beraber inanılmaz bir deşarj olduk. Bu takım zaten bu mesajı veriyor. 8 maçın 7'sinde biz herkesi yenecek kadar oynadık. Olmadı futbol iyi oynayınca da kazanılan bir oyun değil maalesef. Gençlebirliği, Beşiktaş ve bu maç bir çıkış içindeyiz. Şimdi önümüzde çok önemli bir rakip var. Bursaspor Avrupa kupalarında olmak adına iki takımla inanılmaz bir yarışın içinde. Zor bir maç oynayacağız. Bursaspor'u evinde herkes kolay kolay yenemez. Ben inanıyorum ki benim takımım Türkiye liginin her takımıyla kafa kafaya oynadı. Bursasporla da oynayacağız, kazanmak için oynayacağız. Çünkü geriye kalan 5 maçta 15 puan var. Bizim de 24 puanımız var. Bu 5 maçı alırsak bizim ligde kalmamız kesin olur, 39 puan. Matematiksel bitmeyen bir şansı devam ettirecek de gücünüz varsa, bunun dibine kadar gitmek lazım. Çok şükür gidiyoruz, kazanırız, kaybederiz önemli değil. Bu takım kazanmak adına her şeyi yapıyor" dedi.

"Bu takım ligde kalırsa bunun tadına doyum olmaz" diyerek sözlerini devam ettiren Yılmaz Vural, şunları söyledi:

"Çok zor bir şey kazanmış oluruz. Bundan sonra Kardemir Karabükspor yönetimine, taraftarına ders niteliğinde olmuş bir seneyi geride bırakmış oluruz. Dikkat edilmesi lazım, bu işler 'sonradan düzeltiriz zaman var' mantığıyla yapılacak işler değil. Ben hakem Fırat Aydunus ve yardımcılarına teşekkür ediyorum."

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, maç sonu değerlendirmesinde, "İki tane girdiğimiz net pozisyonumuz var. Değerlendirebilsek ilk devre farklı oyun skoru olabilirdi. İkici yarı golü yedik. Golü yedikten sonra penaltı, Obraniak bizim önemli oyuncumuz. Bundan önceki maçlarda müthiş maçlar sergiledi ama böyle maçlarda kritik maçlarda, 1-1'i yakalamak çok önemli. Penaltıda da rakip takımın bütün oyuncuları yerdeydi. Bizim penaltıyı kaçırmamız onları motive, etti daha çok diriltti. Nihayetinde maçı kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Ama 4 puan da öndeyiz bu puan farkını da koruyacağız, bundan kimse şüphe duymasın" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yılmaz Vural Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title