Haberler

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut Açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, dün oynadıkları Antalyaspor maçına ilişkin, "Birçok sakat oyuncumuza rağmen iyi mücadele edip Antalyaspor maçını kazanmasını bildik.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, dün oynadıkları Antalyaspor maçına ilişkin, "Birçok sakat oyuncumuza rağmen iyi mücadele edip Antalyaspor maçını kazanmasını bildik." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 4. haftasında olmalarına rağmen takımda birçok sakat oyuncunun bulunduğunu, özellikle savunmada sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.

Yeni bir ekip oldukları için kendilerine zaman gerektiğini, takımın her geçen hafta daha iyi olacağını belirten Tankut, şöyle konuştu:

"Geride kalan 4 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi aldık. Yenildiğimiz takımlar deplasmanda Galatasaray ve Beşiktaş. İçeride seyircisiz oynadığımız ve galip geldiğimiz Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçları. Takım bu 4 maçta da iyi futbol oynadı. Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarının ilk yarılarında biraz durgun oynasak da genel anlamda oyun bizi mutlu ediyor. Teknik ekibe ve futbolcularımıza güveniyoruz. Hedefimiz bu sezon ligde kalmak. Dün sahamızda oynadığımız Antalyaspor maçı bizim adımıza önemliydi. Birçok sakat oyuncumuza rağmen iyi mücadele edip Antalyaspor maçını kazanmasını bildik."

Tankut, önlerinde Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacakları maçın bulunduğunu, bu maça en iyi şekilde hazırlanarak galip gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Antalyaspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title