Haberler

Kardemir Karabükspor Başkanı: "On Numara Takımımız Var"

Ptt 1'inci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un Başkanı Ferudun Tankut, "On numara takımımız var. Seyirci desteği bekliyoruz" dedi.

Ptt 1'inci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un Başkanı Ferudun Tankut, "On numara takımımız var. Seyirci desteği bekliyoruz" dedi.

Başkanı Ferudun Tankut, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yendiklerini, puan cetvelinde Samsunspor'un ardından averajla 2'nci sırada olduklarını hatırlatan Başkan Tankut, şöyle konuştu:

"Ligin kalitesi çok yüksek. Hakikaten kaliteli bir takımız var. Süper Lig'de 14 yabancı oyuncu serbestliği gelince PTT 1'nci Ligi'ne gelen oyuncular oldu. Bu oyuncular 18 takıma dağıldı. Bir de yabancı sayısı 3'ten 5'e çıktı. O bakımdan her takım, her takımı yenebilecek güçte. Maçlara ve puan durumuna bakıldığı zaman bunu çok iyi anlıyoruz. Alınan bir galibiyet her şeyi değiştirebiliyor. Sıralamanın her an değişebileceği bir ligdeyiz. Taraftar desteğine ihtiyacımız var. Ancak bu desteği göremiyoruz. Artık onları tribünde görmek istiyoruz."

Takımının yeni yeni oturmaya başladığını belirten Başkan Tankut, oyuncularının zaman zaman oynadıkları kötü futboldan dolayı kafalarını öne eğdiklerini vurgularken şöyle devam etti:

"10 numara bir takımımız var. Üst düzey futbolcularımız var. Belki bazı maçlarda bize istediğimiz verimi verememiş olabilirler. Ama bu futbolcularımızı sezon başında her takım almak istedi, alamadılar. Tercihlerini bizden yana yaptılar. O bakımdan futbolcularımız destek verildiği zaman daha da mutlu olacaklar. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti sonrası yaşanan birliktelik sezon sonunda tekrar Süper Lig'e çıkacağımızın bir işareti."

Yollarını ayırdıkları Hüseyin Kalpar'ın çalıştırdığı Alanyaspor'la cumartesi günü deplasmanda çok önemli bir maç oynayacaklarını belirten Başkan Tankut, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Hem hoca, hem de oyuncu, bazı takımlarda tutuyor, bazı takımlarda da tutmuyor. Bunun örnekleri çoktur. Hüseyin Kalpar'ın gelmesiyle Alanyaspor, üst üste seri galibiyetler aldı. İki takım açısından da çok önemli bir maç. Kazanma arzusu ve isteğiyle sahaya çıkacağız. Onlar da seri galibiyetlerine devam etmek isteyecekler. Sezonun zorlu maçlarından biri olacak. İnşallah gülen taraf biz oluruz." - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Samsunspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title