Haberler

Kardashian'ın Bikinili Pozları Kanye West'i Çileden Çıkardı

Güncelleme:

Bir süredir evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen çiftin bu kez gerçekten büyük bir kavgaya tutuştuğu ileri sürüldü.

Magazin sitelerinin öne sürdüğüne göre Kim Kardashian ile Kanye West arasındaki bu kavganın kıvılcımını da ünlü yıldızın geçen hafta gittiği Meksika tatilinde çekilen fotoğrafları ateşledi. 38 yaşındaki Kanye West, iki çocuğunu da alıp Meksika'ya giden Kardashian'ın bikinili pozlarını basında görmekten hiç memnun olmadı. Ama iddialara göre bu olayın sadece bir yüzü. Tartışmanın bir de öncesi var.

BİKİNİLİ POZLARI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Kanye West, iş için Los Angeles dışına çıkacağını ama bu kez yalnız gitmek istediğini söyleyince Kardashian da buna karşılık Meksika tatiline çıkma kararı aldı. West, karısına "sonra ben de size katılırım" dediyse de sözünde durmadı ve Kim Kardashian ile iki çocuğunun yanına gitmekten vazgeçti. Bunun üzerine Kardashian da Meksika tatilini birkaç gün daha uzattı. Ünlü yıldızın bu kararı Kanye West'i kızdırdı. Daha sonra Kim Kardashian'ın çocuklarıyla çıktığı bu tatilde çekilen bikinili pozları da West'i iyice çileden çıkardı.

''GERGİNLİĞİ ATEŞLEYEN BAHANELER''

Kim Kardashian'ın bir süredir Kanye West'in hayatında kendisi ve çocuklarının değil işlerinin öncelikli olduğunu ve kocasının gölgesiyle yaşamak zorunda kaldığını kardeşlerine anlattığı ileri sürülüyor. Bu iddialar ile ilgili olarak yapılan yorumlar da ilginç. Buna göre çiftin bir süredir zaten inişli - çıkışlı bir ilişki sürdürdüğü bütün bu olayların sadece gerginliği ateşleyen bahaneler olduğu konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Kanye West Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title