Haberler

Kardashian Ailesinin İsteği Ermeni Papazı Kızdırdı

Güncelleme:

ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian, uzaktan akrabalarının yaşadığı Ermenistan'ın Gümrü kentini ziyaret etti. Ancak ünlü yıldızın ziyareti bir Ermeni papazı kızdırdı.

HALKIN GİRİŞİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR

Kocası Kanye West, kızı North West ve kız kardeşi Khloe Kardashian ile birlikte kentteki 'Tanrı'nın Kutsal Annesi' adlı kiliseyi ziyaret eden Kim Kardashian'ın korumaları ziyaret sırasında kilisenin kapılarını kapatıp gazetecilerin ve halkın binaya girişini engellemeye çalıştı.

PAPAZIN İSTEDİĞİ OLDU

Bu duruma çok sinirlenen papaz Mikayel Adjapagian kilisenin Kardashianlar için halka kapatılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini söyledi. Papazın itirazı üzerine korumalar kapıların açık bırakmak zorunda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Kim Kardashian Ermenistan Kanye West Gümrü Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (21)

ŞımarıklıkmobilWeb@haberler.com:

Şımarıklığın daniskası. Hadi gazeteciler neyse ama halkı engellemek nedir Tenha ortam istiyorsan erken gelirsin veya geç gelirsin gizlice. Hatta gece ileri saatte açılmasını bile rica edebilecek kadar nazlarını geçirebilirler eminim. Adamların hayatı paparazziler ile geçiyor biliyorlar taktikleri de işte kim bilir neden görünmek istiyorlar orada belli ki...

5
108
yanıtYanıtla
essekMobil-ANDROID:

essegin onde gideni kardasian esegi

9
77
yanıtYanıtla
ERKEK EŞŞEK:

Tipe bak hele yalaya yalaya agzı yüzü ne hale gelmiş.

22
63
yanıtYanıtla
ERKEK EŞŞEK:

Kadındaki kalça, değirmen taşı gibi ne yapsın anca sığmıştır.

4
80
yanıtYanıtla
OKANANLAR:

KARI ÇİRKİNLİK ABİDESİ BİRDE KİBİRLİ ÖĞĞĞĞTTTHHTTT

8
68
yanıtYanıtla
OSMAN AZİZ:

SEN NE İLLET BİR KADINSIN AYNI ŞEYTANA BENZİYORSUN

21
51
yanıtYanıtla
KamaMobil-IOS:

Nefret ediyorum bu wirfintidan!!!!! Ucuz faiwe!!!

8
63
yanıtYanıtla
87mobilWeb@haberler.com:

Şu kadını haber yapmayı bırakın be kim lan bu popo güzeli.başkada birşey değil. İnsanların aptallıklarını kullanıyor bizim insanlarımızı da medya aptal yerine koyuyor.

14
55
yanıtYanıtla
sekerMobil-ANDROID:

Pis Lanet

13
46
yanıtYanıtla
AKREP:

Her gün bu iğrenç kadınla ilgili habermi okuyacaz yaa!!! iğrenç mahlukat TÜRK düşmanı bizimkilerde dillerinden düşürmeyip nemalandırıyorlar pisliği!!!

21
25
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title