Haberler

Karda Aç Kalan Kurt Şehre İndi

Güncelleme:

Bursa'nın İznik ilçesinde, yaralı bir kurt, karda yiyecek bulamayınca şehre indi.

Bursa'nın İznik ilçesinde, yaralı bir kurt, karda yiyecek bulamayınca şehre indi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ekiplerin yakaladığı yaralı kurdu besledi.

Çetin kış şartları yüzünden aç kalan bir kurt Kaynarca Mahallesi'ne indi. İznik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Park ve Bahçe İşleri tarafında yapılan operasyonla yakalanan yaralı kurt ilçe merkezine getirildi. Meraklı vatandaşlar kurdun başına toplandı.

Kaynarca Muhtarı Ali Ayan, "Mahalle sakinlerinden Fahri Yılmaz bir kurt gördüğünü bildirdi. Ben de zabıtaya bilgi verdim. Ekipler kurdu yakalayıp götürdü" dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Açlıktan iyice halsizleşen ve yaralı olan kurdu yol kenarına pusmuş halde ekiplerimiz buldu. Çok şükür kimseye saldırmamış. Kurdu Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne gönderdik. Bir hafta bakımı yapıldıktan sonra yenide ormana salınacak" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Sargın Kaynarca İznik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title