Haberler

Antalya'da Soba Faciası: 5 Suriyeli Çocuk Öldü

Güncelleme:

Korkuteli'nde gündelik işlerde çalışan Suriyeli ailenin yaşları 7 ile 19 arasında değişen 5 çocuğu, sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde 5 Suriyeli çocuk, odanın içerisine koydukları soba kovasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetti.

KÖMÜRLER SÖNMEDEN ÇIKARTILDI

Yeni Mahalle'de oturan ve gündelik işlerde çalışan Suriyeli ailenin büyükleri dün gece bir odada kalırken, yaşları 7 ile 19 arasında değişen 5 çocukları ise başka bir odada kaldı. Büyüklerin odasında yakılan sobanın kovası, içerisinde kömürler sönmeden çıkartılarak, üşümesinler diye çocukların kaldığı odanın ortasına konuldu.



Sabah saatlerinde Suriyeli 5 çocuğun, karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olarak cesetleri bulundu.

Olayın ardından polis evde inceleme başlattı.

İlgili Haberler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Korkuteli Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

son durak,,kara toprak:

suriye savasini erdogan körüklemeseydi, bugün bu zavalli insanlar, kendi ülkelerinde, huzur icinde olacaklardi, , bunlarin günahi, erdogana aittir. bu böyle biline. .

27
7
yanıtYanıtla
FERHAT:

Abicim admlar çile çekiyor onlar istermi yurdundan evinden ayrılıp başka ülkede sefillik çekmeyi. . . Anlayışlı olalım Allah ın izniyle savaş biter de inş. Artık onlar da bu çileden kurtulur Allah yardımcıları olsun

28
2
yanıtYanıtla
.:

PARA YOK, BİLİNÇ YOK, EĞİTİM YOK, GRAM BEYİN YOK AMA TAVŞAN GİBİ ÜREMEK VAR! NETİCE BU!

8
21
yanıtYanıtla
SKENDER:

ALLAH RAHMET EYLESİN BÖLE BİR HABER GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ MEKANLARI CENNET OLSUN. . HÜKÜMETİN BU SOBALARI TEK TEK DENETLEMESİ LAZIM HÜKÜMET HATTA CUMHURBAŞKANI İSTİFA ETMELİ

18
9
yanıtYanıtla
ERHAN:

SURİYELİ Mİ KATTİYEN İNANMIYORUM. . . . . . ONLAR ARTIK SENİN BENİM GİBİ TÜRK VATANDAŞI KİMLİKLERİ BİLE VAR SENİN BENİM GİBİ HER HAKKA TABİLER, AKP SENİ YÜCE ALLAHA HAVALE EDİYORUM

12
12
yanıtYanıtla
adamobilWeb@haberler.com:

Esat gitsindiye bir ülkeyi bukadar karıştırdın tayip bunun vebali boynunda

16
5
yanıtYanıtla
selim:

aman diyim bizim itibarımız var yapmayın böyle haberler bizi fakir göstermeyin zengin bi ülkeyiz yapılan yenilemelerle tahmini 2000 odalı KAÇ AK sarayımız var bizim. etmeyin itibarımıza gölge düşürüyorsunuz.

12
9
yanıtYanıtla
aslı:

suriyelilere bilmem ne kadar para harcadık diyosunuz. nerde o paralar hepsi dileniyo sokaklarda yatıyor. ya da 3 5veren bi işte çalışıyor. hesabını verin.

14
6
yanıtYanıtla
21 bela diyarbakır:

çok acı bi durum yazık günahtır az bi rakamda değil 5 tane allah rahmet eylesin korkunç bi olay diyecek bi şey yok!!!

19
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

BUNUN HESABINI KIM VERECEK ADAMLARI EVLERİNDEN BARKLARNDAN ETTİLER SONRADA ÖLÜME TERK ETTİLER

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title