Haberler

Karbonmonoksit Gazı Bir Aileyi Yok Ediyordu

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazını fark ederek uyanan 42 yaşındaki Gülay Keklikoğlu, hem kendini hem de çocuklarını ölümden kurtardı.

Olay saat 05.30 sıralarında Salur Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi başka bir kentte çalışan Gülay Keklikoğlu, 3 çocuğu ve kayınvalidesiyle birlikte oturduğu evde akşam saatlerinde kömür sobasını yaktı. Bir süre sonra Gülay Keklikoğlu, 24 yaşındaki Orhan ile 18 yaşındaki Fatma sobanın bulunduğu odada, 17 yaşındaki Mikail ise babaannesiyle birlikte başka bir odada uykuya daldı.

Sabaha karşı rüzgarın da etkisiyle sobadan sızan karbonmonoksit gazının odaya dolduğunu fark eden Gülay Keklikoğlu uyandıktan sonra bağırmaya başladı. Annelerinin seslerini duyarak yataktan kalkan Orhan ve Fatma gazdan etkilenerek bayıldı. Gülay Keklikoğlu ise diğer odada uyuyan oğluna seslenerek yardım istedi. Mikail Keklioğlu'nun çağırdığı ambulansa alınan anne ve 2 çocuğu Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Oksijen tedavisi uygulanan anne ve çocukların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Gülay Keklikoğlu, "Sanki rüyamda bağırıyordum. Benimle aynı odada kalan çocuklarım 'Ne oldu anne' diyerek uyandı. Uyanmalarıyla bayılmaları bir oldu. Diğer odada kalan oğluma seslenerek yardım istedim. Uyanmasam şimdi hepimiz belki de ölmüş olacaktık" dedi. - Isparta

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Isparta Yalvaç Salur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title