Haberler

Karayolunda Kayak Keyfi

Yoğun kar yağışının yaşamı olumsuz etkilediği Kütahya'nın Domaniç ilçesinde iki üniversite öğrencisi karayolunda kayak yaptı.

Yoğun kar yağışının yaşamı olumsuz etkilediği Kütahya'nın Domaniç ilçesinde iki üniversite öğrencisi karayolunda kayak yaptı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi İlker Bozcan (22) ve İşletme Bölümü öğrencisi Bekir Hekim (22) ilçede yoğun kar yağışını eğlenceye dönüştürerek karayolunda kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Öğrencilerden İlker Bozan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Domaniç'in insanı dinlendiren doğal güzelliklere sahip olduğunu söyledi.

Arkadaşlarıyla birlikte her yaz Domaniç'e geldiklerini belirten Bozan, "Bölgenin kışın da güzel olabileceğini düşünerek sınavlar bittikten sonra stres atmak için buraya geldik. Böyle güzel bir ortamla karşılaşınca aracımızda bulunan kayak takımlarını çıkararak karayolunda kaymaya başladık" dedi.

Bekir Hekim de karayolunda da kayak yapmanın zevkli olduğunu belirterek, "Yaklaşık 1500 metrelik bir irtifadan doğa gezimize başladık.10 kilometre boyunca Domaniç'e kadar kayarak geldik. Yol karla kaplı ve çok güzel, doğal bir pist gibiydi" diye konuştu.

İki öğrencinin karayolunda kayak keyfi vatandaşlar tarafından da ilgi gördü.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kütahya Domaniç Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title