Haberler

Karayolu Üzerinde Kavga Eden Gençlere Araç Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, D-110 karayolu üzerinde seyir halinde olan otomobildeki gençlerin kavgası karayolunda devam edince, arkalarından gelen hafif ticari araç gençlere çarptı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, D-110 karayolu üzerinde seyir halinde olan otomobildeki gençlerin kavgası karayolunda devam edince, arkalarından gelen hafif ticari araç gençlere çarptı. Kazada 1 genç hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malkara istikametinden Tekirdağ istikametine seyir halinde olan Kürşat A. (28), idaresindeki otomobil ile Yenice köyü yakınlarına geldiğinde, aynı otomobil içerisinde bulunan arkadaşı Habil Y. (25) ile belirlenemeyen bir sebepten dolayı kavga etmeye başladı. Otomobil içerisindeki kavga karayolu üzerinde devam edince, aynı istikamette seyir halinde olan Adnan D. (49) idaresindeki 59 BE 0569 plakalı hafif ticari araç gençlere çarptı. Kazada Kürşat A. olay yerinde hayatını kaybederken, kavga ettiği arkadaşı Habil Y. ise ağır yaralandı. Yolda seyir halinde olan diğer sürücülerin olayı görmelerinin ardından hemen polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ağır yaralı Habil Y., Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden Kürşat A.'nın cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Malkara Devlet Hastanesi morguna götürülürken, gençlere çarpan sürücü Adnan D. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Kaza yapan otomobil ile gençlerin kullandığı otomobil kurtarıcı ile otoparka çekilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Malkara Yenice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title