Haberler

Karayolu Trafik Güvenliği Haftası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Vali Yardımcısı Metin Çınar'ın konuşması- Motosiklet ve bisikletlilerin kortej geçişi Karayolu Trafik Güvenliği Haftası, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalara Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, Vali Yardımcısı ve İl Trafik Komisyonu Başkanı, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, daire müdürleri, jandarma ve emniyet teşkilatı katıldı.Çınar, burada yaptığı konuşmada, trafik sorunun Türkiye'nin en önemli sorunlarından birisi ve çözülmesi zorunlu olduğunu belirterek, trafik kazaları nedenlerinin yüzde 95'nin sürücü hatasından kaynakladığını görüldüğünü bildird.Sürücü problemlerini çözmeden trafik kazalarının önlenmesinin mümkün olmadığını anlatan Çınar, "Sürücü problemini çözmenin tek yolu eğitimdir. Eğitimde ilkokuldan başlamalı ve hayatın her kademesinde devam etmelidir. Bu da devletin her kademesindeki kurum ve kuruluşlara görev yüklemektedir. İnsanlar doğumundan ölümüne kadar ister sürücü ister yaya olsun mutlaka trafik konusunda eğitilmelidir" dedi.Türkiye'de ortalama 1,5 milyon trafik kazasının yaşandığını, her yıl 4 bininin hayatını kaybettiğini ve 300 bin kişinin de yaralandığını düşünüldüğünde trafik sorununun öneminin kendiliğinden ortaya çıktığını ifade eden Çınar, Bilecik ve ilçelerinde 57 bin 853 tescilli aracın bulunduğunu ve üç kişiye bir araç düştüğünü, 2013 yılında 793 kazada 155 yaralanmalı, 1 ölümlü kazanın meydana geldiğini bildirdi.Konuşmanın ardından, Vali Nayir ve Tuğgeneral Koç, düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.Trafik güvenliğinin sağlanmasında görevlerinde gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı emniyet ve jandarma personeli ile karayolu üzerinde araç kullanırken trafik kural ihlali yapmayarak, örnek davranış sergileyen ve kurumlarca belirlenen 2 sürücü ile güvenli motosiklet kullanan 3 sürücüye başarı belgeleri ve ödülleri Can, Özcan, Çınar, Sır ve Bektaş tarafından verildi.Tören, trafik standını gezilmesi ve motosiklet severlerin kortej geçişiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Hamdi Nayir Metin Çınar Alper Sır Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title