Haberler

Karayollarında Bakım ve Onarım Durumu

Güncelleme:

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü günlük yol durum bültenine göre, Ankara çevre otoyolunun İstanbul kavşağı mevkisi Batıkent-İstanbul yönü üst yapı çalışmaları nedeniyle 30 Eylül'e kadar tek şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Orhangazi-Bursa yolunun 5. kilometresinde Gebze-Orhaneli-İzmir otoyolu yapım çalışmaları kapsamında alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle 31 Ocak 2014'e kadar yolun her iki yönünde 500 metrelik kesim trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer şeridinden tek yönlü verilecek.

Dursunbey-Balıkesir yolunun 37-38. kilometreleri arasında Karagöz mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.30-15.30 saatlerinde yol ulaşıma kapalı olacak. Aynı yolun Eyüpbükü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 14.30-15.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Pozantı-Tarsus ayrımı otoyolu Pozantı-Tekir-Damlama-Yenice kavşağı arasında muhtelif kesimlerin üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanacak.

Bolu-Abant yolunun 0-22. kilometreleri arasında sanat yapıları ve üstyapı çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 09.00-18.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak, ulaşım Bolu-Mudurnu yoluna yönlendirilecek.

Anadolu otoyolunun Çamlıdere kavşağı-Gerede kavşağı kesimi 7-11. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 30 Eylül'e kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden kontrollü verilecek.

TEM otoyolunun İzmit doğu kavşağı ile Sapanca gişeleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle 30 Ekim'e kadar 06.00-22.00 saatleri arasında her iki yönde birer şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak. Aynı otoyolun Ümraniye kavşağı-Mahmutbey batı kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 23.00-06.00, cumartesi-pazar 23.00-08.00, Kavacık-FSM arasında ise 22.00-06.00 saatleri arasında çalışma yapılacak. Çalışma yapılan şeritler 15 Kasım'a kadar trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak. Kavşak kollarında yapılan çalışmalarda trafik alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

Söz konusu otoyolun, İzmit doğu kavşağı ile Adapazarı kavşağı 100-130. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 30 Ekim'e kadar otoyolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak. Çalışmalar pazar hariç her gün 24 saat sürecek.

Muğla-Kale yolunun 34-42. kilometreleri arasındaki asfalt ve yapım çalışmaları nedeniyle yol araç trafiğine kapatılacak, geçişler kontrollü sağlanacak.

Soma-Akhisar yolunun 50. kilometresindeki TEİAŞ elektrik teli geçiş çalışmaları nedeniyle cumartesi ve pazar 08.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı Akşehir-Bağkonak yolunun 6-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 31 Ekim'e kadar her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol 2 saat süreyle kapalı olacak. Aynı yolun 5-9. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 30 Ekim'e kadar her gün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım gerçekleştirilmeyecek.

Afyonkarahisar-Eskişehir il sınırında Gökbahçe-Afyonkarahisar yolunun 13-18. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 13.00-16.00 saatleri arasında yol kapalı trafiğe kapalı olacak. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul Eylül Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title