Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Giresun- Espiye devlet yolunun 49. kilometresindeki Uluburun Tüneli'nde saat 17.00'ye kadar yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Espiye- Giresun yönündeki kuzey tüpü ulaşıma kapatılacak. Trafik akışı servis yolundan, Giresun-Espiye yönünde bulunan güney tüpünde ise tek şeritten ve kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Adapazarı-İzmit doğu kavşakları (Ankara-İstanbul yönü) 97-117 kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları sebebiyle TEM Otoyolu 24 Ağustos'a kadar her gün 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Ulaşım Adapazarı Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilecek, İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım sağlanabilecek. Otoyolun Sapanca kavşağı İstanbul yönünde de araç geçişine izin verilmeyecek.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Mersin-Gözne ile Stadyum kavşakları 0-7 kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle sağ taşımanın 1. ve 2. şeritleri (Mersin-Çeşmeli yönü) trafiğe kapatılarak ulaşım 3. şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Adapazarı Giresun Espiye Mersin Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title