Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve bakım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım ve bakım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Burdur- Antalya il sınırı (Antalya-Manavgat) yolunun 16. kilometresindeki patlatmalı kazı çalışması nedeniyle 12.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolu'nun Abant- Kaynaşlı kavşakları 0-7. kilometrelerinde üstyapı ve yenileme çalışmaları nedeniyle trafik İstanbul- Ankara istikametinde Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilerek Abant Kavşağı'ndan tekrar otoyola çıkış gerçekleştiriliyor. Bu çalışma nedeniyle Ankara-İstanbul yönündeki trafik, diğer istikamete aktarılarak 2 şerit gidiş, 2 şerit geliş olarak sağlanıyor ve Kaynaşlı Kavşağı'ndan sonra normal seyrine dönüyor.

Eskişehir-Sivrihisar ayrımı-Polatlı yolunun 10-14 kilometrelerindeki üstyapı (BSK) çalışması nedeniyle Polatlı-Sivrihisar istikameti trafiğe kapatılarak, trafik akışı karşı yönden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Kaynaşlı Manavgat Antalya Burdur Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title