Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Gaziantep- Şanlıurfa otoyolu Birecik kavşağı-Şanlıurfa Kuzey kavşağı-Şanlıurfa bağlantı yolu kavşağı arası (Kuzey taşıma yolu) 4-21. kilometresindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle 3 şerit trafiğe kapatılacağından otoyolun bu kesiminde trafik kontrollü olarak sağlanacak.

TEM otoyolunun (Körfez kavşağı-Gümüşova kavşağı) Hendek kavşağı- Akyazı kavşağı kesiminde 145-159. kilometrelerindeki üstyapı onarımı ve yenileme çalışmaları nedeniyle Hendek- Akyazı istikametinde otoyol tamamen trafiğe kapatılarak ulaşım Hendek kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek ve Akyazı gişelerden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor.

Ankara-Polatlı-Sivrihisar yolunun 34-40. kilometrelerinde sanat yapıları çalışmaları nedeniyle Eskişehir-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Şanlıurfa Gaziantep Birecik Akyazı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title