Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, Ankara çevre otoyolu Eskişehir kavşağı 23. kilometresindeki Elvankent kavşağı-İncek kavşağı istikameti derz onarım çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılacak. Ulaşım İncek kavşağı-Elvankent kavşağı istikametinden çift yönlü gidiş-geliş olarak sağlanacak.

Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde eğik askı piston değişimi ve kamera tamiri işlerinin yapımı ile ilgili olarak trafik sirkilasyonunda geçici bir kısıtlama yapılacak. Buna göre, 18 Kasım'a kadar Asya-Avrupa istikametinde, 21-25 Kasım'da ise Avrupa-Asya istikametinde orta refüj tarafındaki 2 şerit trafiğe kapatılarak köprü üzerinde trafik 2 şeritten gerçekleştirilecek.

Tarsus-Tuzla il yolunun 14. kilometresindeki Kanal-4 köprüsü yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldığından, ulaşım servis yolu olarak 10. kilometreden itibaren Kelahmet-Çatalca-Yaramış köy yolu ve 14. kilometreden Çatalca -Yaramış köy yolu kullanılarak sağlanıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Karayolları Genel Müdürlüğü Eskişehir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title