Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yenileme ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yenileme ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Kapıkule-Edirne Batı Kavşağı- Kınalı Kavşağı kesimi arasında bulunan köprü, viyadük ve üst geçitlerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 07.00-19.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde ise kısa süreli sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden gerçekleştirilecek.

İzmir-Aydın Otoyolu, Kızılcapınar 1 Viyadüğü Aydın istikameti yönünde 6-7'inci kilometrelerinde derz onarım çalışması yapılacağından yol tamamen araç trafiğine kapatılarak acil geçişten bant aktarımı yapılacak.

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı Kavşağı ile Abant Kavşağı (İstanbul-Ankara) arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle otoyol üzerinde bulunan tünel ve viyadük geçişlerinde trafiğin iki yönlü seyredebilmesi amacıyla Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı arası trafiğe kapatılarak, ulaşım Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilerek Abant Kavşağı'ndan otoyola tekrar katılım sağlanacak.

Kaynak: AA / Ekonomi

Karayolları Genel Müdürlüğü Kaynaşlı Kınalı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title