Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolunun Çevreyolu kavşağı kesimi İstanbul-Susuz kavşağı istikametinde köprü onarım çalışmaları nedeniyle ilk 10 gün sağ iki şerit; ikinci 10 gün sol iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Boğazlıyan-Himmetdede-Kayseri yolunun 11-13 kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Karabük-Kastamonu yolunun 6. kilometresinde (Bostanbükü mevkisi) meydana gelen sel tahribatı nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak yapılıyor. Söz konusu servis yolu trafik güvenliği açısından yapılması gerekli bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 08.00 itibarıyla yol trafiğe kapatılacak, ulaşım alternatif güzergah olarak Safranbolu Belediyesi İmar Yolu (Göztepe Yolu)-Safranbolu Şehir Geçişi üzerinden sağlanacak.

Kaynak: AA / Ekonomi

Safranbolu İstanbul Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title