Haberler

Kara Yollarında Durum

Güncelleme:

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapılacak ana halatların bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 arasında ilk aşama olarak Asya-Avrupa yönünde 15 Aralık'a kadar sağ şerit, ikinci aşama olarak da Avrupa-Asya  yönünde 16 Aralık 2014-30 Ocak 2015 tarihleri arasında da sağ şerit trafiğe kapatılacak. Ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak. Gündüz trafiğin yoğun olmadığı 10.00-16.00 arasında malzeme sevkıyatı için 1-2 saat süreyle tek yönde sağ şerit trafiğe kapatılacak.

TEM Otoyolu'nun Mahmutbey-Çamlıca-Gümüşova kesimi arasındaki köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle her gün 07.00-19.00 arasında her iki yönde emniyet şeritleri ve gerektiğinde sağ şeritler trafiğe kapatılacak. Sınav günleri ve bayram günlerine göre trafik akışı sağlanacak şekilde çalışmalar düzenlenecek.

Trabzon-Rize yolunun 36. kilometresinde Sürmene şehir geçişinde muhtelif kesimlerdeki yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title