Haberler

Kara Yollarında Durum

Güncelleme:

Kara yollarının bazı kesimlerinde yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanacak.

Karayollarının bazı kesimlerinde yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanacak.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapılacak ana halatların bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde 15 Aralık'a kadar ilk aşama olarak Asya-Avrupa yönünde sağ şerit; ikinci aşama olarak ise 16 Aralık 2014 - 10 Ocak 2015 tarihlerinde Avrupa-Asya yönünde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden verilecek. Gündüz trafiğin yoğun olmadığı 10.00-16.00 saatlerinde malzeme sevkiyatı için 1-2 saat süreyle tek yönde sağ şerit trafiğe kapalı olacak.

TEM Otoyolunun Hereke Doğu Kavşağı-Körfez Kavşağı arasında (Körfez İlçesi, İstanbul-Ankara yönü Hamzadere Viyadüğünün bitim noktası) otoyol üzerinden geçen havai hattın Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ tarafından kaldırılması çalışmaları nedeniyle 19 Ekim'de 02.00-04.00 saatlerinde belirli aralıklarla otoyol iki yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

TEM Otoyolunun Mahmutbey-Çamlıca-Gümüşova kesimi arasındaki köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle yıl sonuna kadar hergün 07.00 - 19.00 saatlerinde her iki yönde emniyet şeritleri ve gerektiğinde sağ şeritler trafiğe kapalı olacak. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title